2012. augusztus 10., 11:00

KÖRÖS-KÖRÜL TROPHY

Fotó – KÖRÖS-KÖRÜL TROPHY
Megerősíti hitünket a magyar vidékben, amikor ilyen ötletekről adhatunk hírt! Vegyen részt Ön is és töltse tartalmasan a nyár utolsó hétvégéjét!

2012. augusztus 24-26. között KÖRÖS KÖRÜL TROPHY fantázianév alatt rendhagyó autós túrán vehetnek részt a vállalkozó kedvű csapatok.

A Trophy-ra 4 fős baráti társaság, munkahelyi közösség, család, egyszóval bárki nevezhet, aki szeretne egy hétvégét jó hangulatban, eredeti vidéki élményekkel eltölteni! A versenyen bármilyen típusú személygépjármű indítható, amennyiben az érvényes forgalmi engedéllyel és kötelező felelősségbiztosítással rendelkezik.

A mezőny 2 futam keretében a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesülethez tartozó 18 Békés megyei települést, illetve nevezetességet keres fel a Körösök mentén, Szarvastól - Békéscsabáig. A futamok állomás helyein játékos feladatok végrehajtásával lehet pontokat gyűjteni; a versenyt a legtöbb pontot szerző csapat nyeri.

A helyezettek értékes nyereményekben részesülnek és több különdíj is várja a vendégeket!

A megmérettetésre 30 csapat jelentkezését várjuk, a nevezési határidő 2012. augusztus 13-a! A nevezési díj tartalmazza a szállás és étkezés költségét is!

Honlap

Szólj hozzá elsőként!

A hozzászólás előtt jelentkezz be vagy regisztrálj!

Agyvihar

Kapcsolat

E-mail:info@hvtk.hu

Agyvihar

Hasznos oldalt találtál?
Közérdekű infód van?
Oszd meg velünk!

Belépés

Elfelejtett jelszó