2010. december 16., 10:28

Öt nyelven érhető el a Ro4RuralBiz weboldala

A Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma a Ro4RuralBiz projekt magyar partnere. A projekt egy fenntartható vidékfejlesztési kezdeményezés, melynek célja a nem mezőgazdasági jellegű foglalkoztatás növelése a vidéki lakosság körében.

A nemzetközi projektet a romániai Valcea-i Keresekedelmi és Iparkamara vezeti és egy bulgáriai partner Plevenből is tagja.

A hároméves projekt a vállalkozói kezdeményezések és készségek fejlesztését célzó intézkedéscsomagot tartalmaz. A projekt honlapja magyar nyelven is elérhető a következő címen: http://www.ro4ruralbiz.ro/.

A Debreceni Egyetem a Határmenti Vidékfejlesztési Tanácsadó Központon (HVTK) keresztül járul hozzá a projekthez a magyarországi vidéki gazdaságfejlesztésben és a vidéki vállalkozások kapcsán szerzett kiterjedt tapasztalatai révén. A HVTK Vidéki vállalkozói eszköztára hamarosan elérhető lesz a Ro4RuralBiz weboldalán románul és angolul is. Ez az eszköztár egy gyakorlati útmutató a vidéki vállalkozások ösztönzéséhez.

A Ro4RuralBiz projekttel kapcsolatos további kérdéseit a következő e-mail címeken teheti fel: danyik@agr.unideb.hu, info@hvtk.org.

Honlap: http://www.ro4ruralbiz.ro

Szólj hozzá elsőként!

A hozzászólás előtt jelentkezz be vagy regisztrálj!

Agyvihar

Kapcsolat

E-mail:info@hvtk.hu

Agyvihar

Hasznos oldalt találtál?
Közérdekű infód van?
Oszd meg velünk!

Belépés

Elfelejtett jelszó